Némethy 2016

24 Augustus t/m 28 Augustus

Van 24 tot 27 augustus zal de Hongaarse trainer Christoph Némethy les komen geven tijdens het boogschietkamp van de Horsebackarchers of Holland. Dit is een zeer intensieve training, waar we elk jaar veel van leren. Dit jaar is het voor het eerst 4 dagen, anderhalve dag langer dan de afgelopen edities.

Christoph is meerdere malen Europees kampioen geweest in het boogschieten te paard en heeft een eigen lesmethode ontwikkeld die hij in zijn school in Pomáz, bij Boedapest, en tijdens vele clinics in het buitenland doorgeeft.


Het programma is dit jaar als volgt opgezet:

Woensdag 24 aug: ochtendtraining te voet, middagtraining te paard, avondtraining te voet

Donderdag 25 aug: ochtendtraining te voet, middagtraining te paard, avondtraining te voet

Vrijdag 26 aug: Ochtendtraining wedstrijd te voet incl cloutverschieting, middagtraining te paard, avondtraining te voet.

Zaterdag 27 aug: Ochtendtraining te voet, middagtraining wedstrijd te paard gevolgd door afsluiting van het trainingskamp met BBQ.


Voor het te paard meedoen is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, omdat we limitaties hebben in de groep-grootte en het totaal aantal beschikbare paarden. Paardrij-ervaring is hierbij zeer gewenst en aanbevolen, maar niet verplicht.

Voor zowel meedoen te voet als te paard geldt dat er per dagdeel meegedaan kan worden. Dat houdt in dat je bijvoorbeeld alle avonden en de hele vrijdag en zaterdag mee zou kunnen doen. De prijs voor het weekend wordt hierop afgestemd/berekend.

Het hele weekend te paard meedoen, zal uitkomen op ongeveer €350 en een enkele dag op €85. Het hele weekend te voet meedoen, zal uitkomen op ongeveer €185, met een enkel dagdeel voor €35 en een hele dag (dus 2 voettrainingen) voor €65.

Het zal waarschijnlijk mogelijk zijn om te overnachten op de manege, als hiervoor voldoende animo is. Geef dit aan in je inschrijfformulier, wanneer je hier belangstelling voor hebt. Voor iedereen die wegens afstand moet overnachten zullen we in ieder geval een oplossing regelen. De kosten hiervan worden dan doorgegeven zodra geregeld en bekend, maar zullen naar verwachting niet meer zijn dan €15 per dag/nacht incl ontbijt en lunch.

Met onderstaande knop kom je in het inschrijfformulier, vul dit zo volledig mogelijk in. Er zal een indicatie gegevens worden van de kosten voor je weekend. Na controle van de gegevens, zal de penningmeester je een bericht sturen op het door jou opgegeven email adres, met de definitieve kosten voor zover bekend en de betalingsgegevens. Je bent pas volledig ingeschreven na betaling.

Als je niet mee doet met een training-dagdeel, maar wel aanwezig bent, kan je je opgeven als vrijwilliger. We zetten je dan bij bijvoorbeeld de paardentraining in als extra hulpje.

In ruil voor je hulp krijg je dan de lunch van ons en kan je tegen gereduceerde prijs 's avonds mee-eten. We kunnen altijd hulp gebruiken!

Van de deelnemers aan de paardentraining wordt overigens ook verwacht dat ze zoveel mogelijk bij de andere groepen helpen met pijlen halen en indien nodig meelopen.


N.B.: Tot 07 augustus 2016 geldt er een vroege vogel korting! Dus geef je zo snel mogelijk op, na 07 augustus verhogen we de prijzen met €5.

N.B.2: De deadline voor inschrijven is 17 augustus 2016.