Leden Sommige leden willen zich alvast voorstellen :)

José Membrilla-van Leeuwen Lid sinds 18 mei 2014

Mijn naam is José en ik ben 30 jaar. Ik rijd al sinds mijn 9e paard en ben ook gediplomeerd instructrice. In het verleden heb ik vooral jonge paarden gereden en mij gericht op de dressuur/springsport. Ik heb ook een eigen paardje; Flint. Het is een KWPN-ruin van nu 5 jaar. Nadat hij vorig jaar een blessure heeft gehad ben ik eens rond gaan kijken wat ik anders met hem kon doen en toen op Horsebackarchery gestuit. Ik vind de sport echt super leuk! Omdat je de controle te paard soms even moet laten gaan leer je beter naar je paard te luisteren en te communiceren. En de groep helpt elkaar om te verbeteren. Daarbij is het ook erg gezellig. Ook het paard vind het leuk, voor ik de gang in ga wordt hij al ongeduldig en galoppeert snel aan wanneer dit mag. Ik hoop dat deze sport nog flink zal groeien in Nederland en ik kan het dan ook iedereen aanbevelen!

Arno Hendriks Lid sinds 11 augustus 2013

Ik ben Arno Hendriks, 32 jaar en heb 2 paarden. De merrie Vanilla, hartstikke geschikt voor boogschieten te paard, maar helaas met pensioen, en de ruin Volare, door zijn pit iets minder geschikt maar wel leuker. Steeds buitenritjes maken wordt na een tijd een beetje saai, maar de meeste paardensporten leken mij vooral veel gedoe en weinig plezier. Nadat ik een spel had gespeeld waarin mijn leger werd afgeslacht door boogschutters te paard raakte ik geïnteresseerd in de sport. Ik ben begonnen door op het internet filmpjes te kijken en dat uit te proberen met mijn paard Volare. Na veel vallen en opstaan (het niet lukken om pijlen te nokken) ben ik andere mensen gaan zoeken die dit ook deden. Ik vond de Horsebackarchers of Holland waar ik hartelijk werd ontvangen en inmiddels kom ik er zo'n twee jaar met veel plezier. Het is een hele rit vanuit Kaatsheuvel, maar ik heb het er graag voor over. Het is een hecht clubje met totaal verschillende mensen die elkaar mooi aanvullen. Ik heb er ontzettend veel geleerd en heb er zelfs mijn vriendin José ontmoet.

Tamara Scholte Lid sinds 11 Augustus 2013

Hoi allemaal ik ben tamara ben 30 jaar en ik doe sinds het nemethy weekend september 2013 aan boogschieten te paard. Waarom boogschieten te paard. Ik heb zelf 2 tinkers, bonita en mistie zijn geen paarden om alleen maar sport mee te rijden. En zelf vind ik dat ook niet leuk. Via een vriendin kwam ik in aanraking met de horsebackarhers of Holland. Het is altijd gezellig en we zijn een hechte groep vrienden. Ook zijn we al 2 jaar achter elkaar naar Hongarije geweest met een groep. Daar heb ik echt heel veel geleerd en is een super leuke ervaring. Ik hoop dat ik nog lang kan genieten van deze sport en dat het steeds meer gaat groeien in Nederland. Ik hoop jullie te zien bij 1 van de trainingen.
Gr tamara.

Yssette Marie Kessen Lid sinds 6 Juni 2010

Mijn naam is Yssette. Ik ben ooit begonnen als eerste onofficiele jeugdlid van de horsebackarchers. Ik draai al mee sinds 6 juni 2010 en ben nooit meer gestopt. Ik vind het boogschieten te paard leuk, omdat ik een teamgevoel krijg. Het loslaten en vertrouwen op het paard is daar ook onderdeel van en kan soms heel spannend zijn. Als groep zijn wij heel hecht. We trainen vaak samen en iedereen kent elkaars kritiekpuntjes. We hebben een hechte, vaste kern waar iedereen welkom is! Ik hoop dat de sport door zal groeien en dat we nog veel meer mensen mogen verwelkomen in onze horsebackarcherfamilie smile-emoticon

Kevin van der Elst Jeugdlid sinds 12 januari 2014

Ik ben Kevin uit Sassenheim en ben het jongste lid van de vereniging. Ik houd van paardrijden en boogschieten (te paard) en ik vind het heel erg leuk als we op het weiland gaan schieten. Mijn team is een gezellige groep en ik word ook erg geholpen door iedereen. Mijn hobby’s zijn: scouting, buitenspelen en knutselen en boogschieten.